De Belegger

Als belegger weet u als geen ander dat een winkelcentrum continu aandacht vergt. Tevens zult u moeten blijven investeren in het aantrekkelijk houden van het winkelcentrum.
Indien de basisvoorwaarden hiervoor (schoon, heel en veilig) zijn vervuld en het winkelcentrum verliest haar aantrekkelijkheid bij de consument dan is het wellicht tijd om samen met VastBeter te kijken waardoor dit komt en hoe deze tendens kan worden gekeerd.
Indien blijkt dat huurders moeten worden verplaatst, units moeten worden gesplitst, de branchering moet worden gewijzigd of zelfs het winkelcentrum moet worden herontwikkeld dan kan VastBeter u hierbij van dienst zijn. Want VastBeter heeft jarenlange ervaring in asset management.

De Retailer

In de nieuwe economisch realiteit waarin retailers hard hun best moeten doen voor behoud van hun omzet, is het noodzakelijk dat men het eigen winkelbestand kritisch onder de loop neemt: welke winkel draagt bij aan het resultaat en welke niet (meer)?
Deze analyse hoeft niet direct te leiden tot het sluiten van een winkel. Ook door middel van het tussentijds overeenkomen van nieuwe huurvoorwaarden met de verhuurder kan er voor zorgen dat een winkel weer bij zal dragen aan het resultaat.

VastBeter kan uw winkelbestand namens u beheren, inzichtelijk maken of analyseren en samen met u de benodigde acties uitvoeren of deze voor u begeleiden, waardoor uw kosten dalen en het rendement per winkel zal toenemen.

In de periode dat ik Hoofd Vastgoedmanagement was bij Ahold Vastgoed (nu Ahold Real Estate & Construction) heb ik Tom leren kennen als een gedreven vakman met zowel kennis van de retailwereld (supermarkt Albert Heijn en speciaalzaken Etos, Gall en Gall, De Tuinen en Jamin) als van het huurrecht en met een klantgerichte benadering naar de Ahold winkelwerkmaatschappijen toe. Tom is een sterke persoonlijkheid en een bekwaam onderhandelaar.

Cor-Jan Schreuder

Directeur, Hoogvliet Beheer BV

Services

Interim Management

Op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau.

Assetmanagement

Consultancy en partiële of volledige uitbesteding van het assetmanagement (belegger) dan wel het vastgoedbeheer (retailer).

Projectverhuur

Aan- en verhuur van (her)ontwikkelingsprojecten inclusief (tijdelijke) relocaties, uit- en afkoop.

Aan- en verhuur

Het al dan niet tijdelijk aan-, onder- en wederverhuren van winkelruimten.