Door bewezen ervaring met procesverbeteringen, het verhogen van de kwantitatieve output en kwalitatieve dienstverlening van afdelingen, outsourcetrajecten en reorganisaties kan VastBeter, met respect voor uw organisatie en organisatiecultuur, haar volledige kennis, kunde en vaardigheid inzetten ten behoeve van de verbetering van uw organisatie.

VastBeter kan u ondersteunen bij het oplossen van vraagstukken op het gebied van strategie, bedrijfsvoering en uitvoering. Hierbij staat het nemen van verantwoordelijkheid voor het gezamenlijk behalen van de beoogde resultaten voorop.

Tevens kunt u VastBeter ad interim inschakelen voor het tijdelijk invullen van een vacature, het vervangen van een medewerker voor een bepaalde periode of om bepaalde werkzaamheden op projectbasis uit te voeren.

Als Principal Consultant bij Atos KPMG Consulting heb ik met Tom samengewerkt om de afd. Vastgoedmanagement te verbeteren.Zijn kritische blik heeft er steeds toe bijgedragen dat de kern van zaken werd geraakt waardoor het verbeterplan ook daadwerkelijk de juiste oplossingen omvatte. Zijn inhoudelijke vastgoedkennis, in combinatie met proces-skills en gezonde portie humor zorgde voor een prima samenwerking!

Jeroen Jansen

Management Consultant, FinTouch

Services

Interim Management

Op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau.

Assetmanagement

Consultancy en partiële of volledige uitbesteding van het assetmanagement (belegger) dan wel het vastgoedbeheer (retailer).

Projectverhuur

Aan- en verhuur van (her)ontwikkelingsprojecten inclusief (tijdelijke) relocaties, uit- en afkoop.

Aan- en verhuur

Het al dan niet tijdelijk aan-, onder- en wederverhuren van winkelruimten.