Projectverhuur is meer dan “units vullen”. Het afsluiten van de huurovereenkomst is slechts het sluitstuk van een langdurig traject.

Vanaf het voorlopig ontwerp tot en met de realisatie moet er met een oog voor retail naar het te (her)ontwikkelen project worden gekeken. Dit betekent oog hebben voor: aantal, vorm en grootte van de winkelunits, passagebreedtes, huurprijzen, bevoorradingsmogelijkheden, routing, branchemix, zichtlijnen, pleinfuncties, vrijheid van pui en reclame-uitingen (signing), etc.

Al deze zaken zijn belangrijk voor het goed functioneren van het winkelcentrum, de omzet van de retailer en het plezier van de consument.

VastBeter is door haar jarenlange ervaring in staat om nieuwbouwprojecten op de juiste wijze te verhuren en daardoor voor zowel de verhuurder, de retailer als de consument  een win-win-win situatie te creëren.

Tom ken ik van het project Spuimarkt (NRW-jaarprijs 2009) en Rabijn Maarsenplein in Den Haag. Daar hebben wij heel constructief en plezierig met Tom samen gewerkt. Tom heeft daar bewezen goed te kunnen verhuren en ook in teams te kunnen samenwerken. Graag beveel ik Tom bij u aan.

Bart Kuil

Voormalig directeur , AM Real Estate Development

Services

Interim Management

Op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau.

Assetmanagement

Consultancy en partiële of volledige uitbesteding van het assetmanagement (belegger) dan wel het vastgoedbeheer (retailer).

Projectverhuur

Aan- en verhuur van (her)ontwikkelingsprojecten inclusief (tijdelijke) relocaties, uit- en afkoop.

Aan- en verhuur

Het al dan niet tijdelijk aan-, onder- en wederverhuren van winkelruimten.